Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležité informace - aktualizace k 20.9.2020

20. 9. 2020

S ohledem na epidemiologickou situaci je nutné přijmout jistá opatření, která naleznete v článku níže a o jejichž dodržování vás tímto žádáme.

- Ve všech vnitřních prostorech je nutné nosit roušku (šatna, chodby). Výjimku mají děti mladší 2 let. V tělocvičnách budeme cvičit bez roušek. 

- Každý účastník cvičení bude mít vlastní plastový sáček, do kterého si roušku na dobu cvičení odloží. Žádná rouška nesmí volně ležet v tělocvičně.

- Následně si každý vydezinfikuje ruce - dezinfekce pro vás bude zajištěna.

- V šatnách se pokuste strávit nejkratší možnou dobu - jedná se o malý prostor, kde se v jeden okamžik nachází větší množství osob. Pokud s dítětem přijde více dospělých, prosíme vás, aby do školy dítě doprovázel vždy pouze jeden z nich.

- Na cvičení rodičů s dětmi bude s jedním dítětem přítomen pouze jeden dospělý doprovod.

- Děti cvičící v pondělí od 18 hodin a ve čtvrtek nevoďte před tělocvičnu. Instruktoři si děti převezmou v prostoru před šatnami, kam vám je opět po skončení hodiny přivedou. Nezapomeňte tedy přijít včas. Rodiče po dobu cvičení nebudou čekat ve vnitřních prostorách školy.

- S okamžitou platností rušíme veřejné hodiny první pondělí / čtvrtek v měsíci.

Věříme, že nastavená pravidla přijmete s pochopením a budete je dodržovat. Zároveň věříme, že nic netrvá věčně a že společně toto období zvládneme a již brzy zase budeme všichni fungovat bez zásadních omezení.

Za respektování uvedených pravidel předem děkují instruktoři TJ Meteor