Jdi na obsah Jdi na menu
 


Důležité informace

1. 9. 2020

Žádáme rodiče, aby při prvním příchodu na cvičení nahlásili cvičitelům platnou e-mailovou adresu a číslo na mobil, na kterém jsou rodiče po dobu konání cvičení běžně k zastižení. E-mailová adresa bude sloužit výlučně pro zasílání novinek ze strany TJ Meteor a nebude poskytnuta žádné třetí osobě. Telefonní číslo požadujeme pro případ, kdyby bylo nutné volat rodiče v průběhu cvičení.

Prosíme o dochvilnost. Začátek cvičení je vždy v celou, tzn. v 17:00 resp. v 18:00 jsou již děti v tělocvičně, nikoliv ještě v šatně.

Žádáme Vás o zaplacení příspěvků do konce září.
Pro nové členy zůstávají příspěvky v nezměněné výši.
Těm, co zaplatili příspěvky za první pololetí roku 2020, budeme kompenzovat neodcvičené hodiny ve výši 75%.
Výše příspěvků je tedy následující:

  Nově platící Ti, co zaplatili příspěvky za 1. pol. 2020
Rodiče s dětmi 500 Kč 125 Kč
Předškoláci + školáci 400 Kč 100 Kč
2. a další sourozenec 350 Kč 90 Kč
Ženy 1x týdně 500 Kč 125 Kč
Ženy 2x týdně 600 Kč 150 Kč

Žádáme Vás o dodržování základních hygienických pravidel. Na cvičení nebude přijato zjevně nastydlé nebo nemocné dítě. Pokud toto bude zjištěno v průběhu cvičební hodiny (zelená rýma, urputný kašel), budeme kontaktovat rodiče, aby si dítě okamžitě vyzvedli. Jedná se o opatření, které přispěje k ochraně zdraví nás všech.

Na našem webu naleznete termínovou listinu s plánem akcí do konce letošního roku. Dále zde jsou uvedeny termíny, ve kterých se necvičí a pozvánka na dvě akce Regionálního centra Sportu pro všechny. Odkaz na termínovou listinu je zde.

Za respektování výše uvedeného děkují instruktoři TJ Meteor