Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak jsme uložili Bludičku k zimnímu spánku

7. 11. 2010

Byl čtvrtek 18 hodin, tedy čas, kdy začínají cvičit naše nejstarší děti. V tělocvičně ale nikdo nebyl, zato venku před tělocvičnou se to hemžilo spoustou malých světýlek. Mezi malými světýlky bylo jedno větší - hodná Bludička, která si od dětí vzala dopisy pro Ježíška. Děti na oplátku vyprovodily Bludičku na její cestě k zimnímu spánku. Bludička již určitě spí a my budeme čekat, zda nám Ježíšek nadělí to, o co jsme si napsali. I TJ Meteor si napsal o nějaké dárky, tak přijďte 13. (pondělí) a 16. (čtvrtek) prosince na vánoční besídku a uvidíte, zda na nás Ježíšek nezapomněl.

Fotky z akce naleznete v sekci Fotoalbum.

Vzhledem k tomu, že se jedná o novou akci, rádi bychom Vás poprosili o Vaše dojmy - zda se Vám akce líbila či nelíbila a zda byste byli rádi, kdyby se uskutečnila i v příštích letech. Vaše ohlasy a to nejen k této akci rádi uvítáme buď v sekci Návštěvní kniha, prostřednictvím emailu tjmeteor@seznam.cz nebo nám je sdělte na cvičení. Za pochvalu budeme rádi, ale sneseme i konstruktivní kritiku, dokonce za ni budeme vděční, protože vždy je co zlepšovat.

Děkujeme všem, kteří vyprovázeli naši hodnou Bludičku k jejímu zimnímu spánku a už se těšíme, že ve stejně hojném počtu dorazíte i na vánoční besídku.

Vaše TJ Meteor