Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na červnové akce

2. 6. 2018

Blíží se prázdniny, ale my toho ještě musíme spoustu stihnout! V červnu nás totiž čekají hned 3 akce z cyklu "Dětské jaro s Meteorem", které jsou finančně podpořeny Statutárním městem Hradec Králové.

První z nich - Olympiáda zdatnosti, kterou pořádáme u příležitosti oslavy Dne dětí, proběhne již toto pondělí 4.června a ve čtvrtek 7.června v rámci cvičebních hodin. Pozvánku k akci naleznete zde.

Hned v neděli 10.června vyrazíme společně na kolech do hradeckých lesů. Sraz je mezi 9:15 - 9:30 u u rybníku Plachta, odkud se pojede individuálně po značené trase k některému z krytých ohnišť, proto si s sebou nezapomeňte vzít opékatelnou potravinu. V cíli bude pro děti připraveno několi stanovišť s poznávacími a dovednostními úkoly. Pozvánku k akci naleznete zde.

Poslední akce, která bude zároveň rozloučením s letošním školním rokem, se uskuteční v pondělí 25. června na Biřičce, kam doražte kdykoliv v době mezi 17. a 19.hodinou. I tato akce bude spojená s opékáním, proto si s sebou nezapomeňte vzít něco dobrého na zub. Pozvánku k akci naleznete zde.

Doražte v hojném počtu, těší se na vás cvičitelé TJ Meteor.