Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zase spolu!

20. 5. 2021

A je to tady! Konečně se můžeme sejít a společně si trochu zalumpačit. Normální cvičení sice v tomto školním roce obnoveno nebude, ale nezoufejte! Připravili jsme pro vás alespoň dvě venkovní akce - "Zase spolu!" a "Táborák aneb tlustá čára za nevydařeným rokem".

ZASE SPOLU! 
První akce se uskuteční pro jednotlivá cvičení v těchto termínech:

rodiče s dětmi pondělí 31. května 17 - 18 hodin
předškoláci pondělí 31. května 18 - 19 hodin
školáci čtvrtek 27. května 18 - 19 hodin

Sraz je v uvedených časech před tělocvičnami. Odchod od školy bude cca v 17:05 resp. 18:05, tak doražte včas. Společně projdeme krátkou trasu do nedalekého lesíka, kde budou pro děti připravena různá stanoviště. Rodiče předškoláků a školáků můžou jít dle chuti s námi nebo si můžou děti v 19 hodin vyzvednout před tělocvičnou.

TÁBORÁK aneb tlustá čára za nevydařeným rokem
Druhá akce je společná pro všechna cvičení a bude se konat 14. června na Biřičce. Doražte kdykoliv mezi 17. a 18. hodinou. Děti si společně s instruktory projdou připravenou trasu. Poté si můžete něco dobrého opéct, oheň bude připraven, tak si nezapomeňte vzít nějakou dobrou opékatelnou potravinu. Rozchod - individuální.

Tím se pro letošní školní rok rozloučíme a budeme se těšit na září a s ním i na cvičení, na které jsme byli vždy zvyklí.

Závěrem si vás dovolíme pozvat na akci ČASPV "Kola v přírodě aneb Putování za krtečkem", která se uskuteční již tuto neděli 23. května. Veškeré informace naleznete v přiloženém letáčku.

Určitě jste po dlouhém lockdownu odpočatí a plní sil, tak doražte na akce. Těší se na vás instruktoři TJ Meteor